NASLOVNA / HOT / GAZ stiže na BG Car Show ove godine sa akcijskim cenama

GAZ stiže na BG Car Show ove godine sa akcijskim cenama

Verano Motologistic, član Verano grupacije, generalni je uvoznik GAZ proizvoda za Srbiju, BiH, Makedoniju i Crnu Goru, a na sajmu DDOR BG CAR SHOW naći će se među izlagačima komercijalnog programa, u hali 4 Beogradskog sajma.

gazelle_next_van_bg_car_show_mar_2016

Kao najveći proizvođač komercijalnih transportnih vozila u Rusiji, grupa GAZ, proizvodi oko 420 vozila na dan. Na sajmu DDOR BG CAR SHOW biće izložena sledeća vozila iz programa GAZ:

– Gazelle next sa jednostrukom kabinom long – 16.700 + pdv, sa klimom,

– Gazelle bussines sa jednostrukom kabinom – 17.954 + pdv,

– Business sa dvostrukom kabinom – 19.054 + pdv,

– Gazelle next van sa sedam sedišta (ovo je novitet),

– Gazelle next sa opcijom termoking.

Nova generacija GAZ komercijalnih vozila gazelle next i business, sa pogonom na dva i četiri točka, testirana je u surovim sibirskim uslovima. Ruska izdržljivost GAZ vozila, po povoljnim cenama i sa malim mesečim ratama, garantuju zadovoljnog kupca.

GAZ-ov model GAZelle, sa produženom garancijom od tri godine ili 150.000 pređenih kilometara, posebno će obradovati kupce i zbog načina finansiranja: do 15.000 EUR u dinarskoj protivvrednosti omogućeno je preko Sberbanke na 24 mesečne rate sa 0 odsto kamate. Učešće je 30 odsto za kredite indeksirane u evrima, a 20 odsto za kredite u dinarima.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply