NASLOVNA / KONCEPTI / Fotografisan Mercedes C Class Cabrio 2016

Fotografisan Mercedes C Class Cabrio 2016

Nove slike Mercedes C Class Cabrio modela za 2016. godinu su se pojavile. Ovaj model očekujemo da će se pojaviti zvanično tokom naredne godine, a mnogi pominju sajam automobila u Ženevi kao mogući događaj gde će se održati njegova premijera. Naravno, testni model koji se našao na slikama je dobrim delom prekriven kamuflažom, ali sudeći po svemu, nema mnogo razlika u odnosu na kupe verziju.

mercedes_c_class_cabrio_spijunske_slike_nov_2015_1

mercedes_c_class_cabrio_spijunske_slike_nov_2015_2

Naravno, krov je glavna razlika, a C Class Cabrio je “soft top” koji se preklapa. Kao i kupe verzija, kabriolet će takođe imati 4.0-litarski V8 agregat sa dva turbopunjača koji će biti dostupan u verziji sa 476 i 510 KS. Ubrzanje do stotke će najverovatnije iznositi 4.1 za sporiju, odnosno 3.9 sekundi za bržu verziju.

mercedes_c_class_cabrio_spijunske_slike_nov_2015_3

mercedes_c_class_cabrio_spijunske_slike_nov_2015_4

mercedes_c_class_cabrio_spijunske_slike_nov_2015_5

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Elektricni-Volkswagen-Microbus-1

VAG opoziva 124.000 EV vozila

Nemači koncern VAG moraće da opozove oko 124.000 jedinica električnih vozila marki Volkswagen, Audi i …

Leave a Reply