21/04/2021 10:49:16 AM
NASLOVNA / VESTI / Ford povećao prodaju za 40 procenata

Ford povećao prodaju za 40 procenata

Grand motors je u 2015. prodao 1.504 Fordovih modela u Srbiji i Crnoj Gori, što je rast od čak 40 odsto u odnosu na 2014, objavila je danas ta kompanija. Predstavnik Grand motorsa za medije, koji je zastupnik, serviser i uvoznik za marke “ford”, “lend rover”, “jaguar”, “infiniti”, “volvo” i “mazdu u Srbiji i CG, Maja Babić rekla je za Tanjug da je ova kompanija tako zauzela značajno mesto na srpskom i crnogorskom tržištu.

Test: Ford Focus RS 2016

“Uspeli smo kod Forda da povećamo prodaju čak za 40 odsto u odnosu na 2014. godinu”, rekla je Babić na predstavljanju rezultata, najavljujući u 2016. dosta noviteta kada je reč o Fordu. Podsetila je da je legendarni “mustang” od prošle godine počeo da se proizvodi i u Evropi, dok se pre toga proizvodio samo u SAD.

Focus RS do stotke za 4.7 sekundi [Video]

Kako kaže, tu je i novi “s max” i novi “edge”, pošto je Ford odlučio da započne prodaju novog modela “edge” i u Evropi, koji se ranije takođe prodavao samo u SAD. “Kod Infinitija će najznačajniji automobil biti “Q30″, koji će se pojaviti na Sajmu automobila i naravno Volvo sa novim S90, a od prošle godine XC90 beleži odličnu prodaju i proglašen je za automobil godine na svetskom nivou”, kazala je Babić.

Ona je dodala da je “ford rendžer”, takođe, ostvario fenomenalnu prodaju, dostižući maksimum u prodaji od njegovog postojanja.

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …

Leave a Reply