NASLOVNA / VESTI / Fiat Tipo u najavi popularan: U Italiji već 1.000 narudžbina

Fiat Tipo u najavi popularan: U Italiji već 1.000 narudžbina

Fiat Tipo je kompaktna limuzina koja očigledno budi veliko interesovanje Evropljana, zbog svoje cene i simpatičnog izgleda. Stoga, nije teško pretpostaviti da će lako naći put do velikog broja vozača. Prema novim informacijama, Fiat je za ovaj model primio već hiljadu narudžbina u pretprodaji. Pored toga, oko 20.000 potencijalnih kupaca, dok se već 6.000 javilo za probnu vožnju.

Pogledajte novi Fiat Tipo [Galerija]

U Evropi, u ponudi će biti iz tri nivoa opreme, četiri verzije motora (benzinski motori 1.4 16v Fire sa 95 KS i 1.6 1.6v E.torQ sa 110 KS, i turbo dizel motori 1.3 MultiJet II sa 95 KS i 1.6 MultiJet II sa 120 KS), dva sistema prenosa (manuelni sa pet ili šest brzina ili šestostepeni automatski, dostupan samo uz 1.6 E.torQ), palete različitih boja karoserije (pastelne i metalik boje), dve veličine alu felni (16 i 17 inča) i četiri različite konfiguracije enterijera.

Pogledajte novi Fiat Tipo [Galerija]

Novi Tipo će kao i većina modernih Fiat vozila biti opremljena raznim tehnologijama. Tu je Uconnect, infotainment sistem sa ekranom od 5 inča, Bluetooth, Aux i USB konektori i još mnogo toga. U dodatnoj opremi se može pronaći i nova TomTom 3D Touch navigacija.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply