31/05/2020 11:08:21 PM
NASLOVNA / VESTI / Fiat: “Recikliranje je kul” akcija i u julu

Fiat: “Recikliranje je kul” akcija i u julu

U okviru drugog dela ove kampanje, pod nazivom „Novo je kul! Još više ako je domaće!“, FCA Srbija želi da promoviše kupovinu domaćih proizvoda i stimuliše vlasnike domaćih, Zastavinih vozila da zamene svoja stara vozila za novi model Fiat 500L. FCA Srbija nudi 2.500 evra bonusa prilikom reciklaže ili zamene staro za novo vozila domaće proizvodnje, bez obzira na godinu njegove proizvodnje.

fiat_500l_postize_dobre_rezultate

To znači da svi vlasnici nekog od Zastavinih vozila, kao što su Yugo, Zastava 101, Florida, Zastava 10, koji žele da recikliraju svoje vozilo, od FCA Srbija dobijaju popust od 2.500 evra. Takođe, oni koji žele da zamene svoje vozilo domaće proizvodnje po sistemu staro za novo (pored pomenuti Zastavinih vozila u obzir dolaze i Punto Classic i FIAT 500L), dobiće prilikom kupovine novog automobila 2.500 evra kao dodatni podsticaj na procenjenu vrednost svog polovnog automobila.

Fiat-500x

Svi kupci koji imaju modele stranih proizvođača, takođe dobijaju popuste za kupovinu novog automobila iz FCA ponude, koji važe još od prvog dela ove kampanje, odnosno popust od 2.000 u za reciklažu automobila starijeg od 15 godina i popust od 2.500 evra u slučaju da je automobil stariji od 20 godina. Takođe, svi koji žele da zamene svoja stara uvozna vozila (bez obzira na marku) za FIAT 500L po sistemu staro za novo, dobiće popust od 1.500 evra.

Ova prodajna akcija odnosi se na kupovinu određenog broja vozila i modela koje su u ponudi kompanije FCA Srbija.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …