22/01/2020 11:30:40 PM
NASLOVNA / VESTI / Ferrari povlači 458 Italia sa Američkog tržiša – pogledajte zašto!

Ferrari povlači 458 Italia sa Američkog tržiša – pogledajte zašto!

ferrari-M458T

Agencija za nacionalnu bezbednost saobraćaja u Americi izdala je naređenje Ferrariju da povuče 458 Italija model sa njihovog tržišta. Da priča ima banalnu pozadinu može da posvedoči i obrazloženje koje kaže da poklopac prtljažnika, koji se nalazi na prednjem delu automobila, nije moguće otvoriti iznutra, što može da bude opasno ukoliko se neko u sred nezgode nađe zatvoren unutar prtljažnika automobila. Bilo kako bilo ovo saopštenje upućeno Ferrariju uopšte nije šala, gde sa nestrpljenjem čekamo na odgovor ovog najpoznatijeg proizvođača sportskih automobila na svetu.

Do ovakvog zaključka su došli jer imaju rigorozna pravila kada je bilo koji scenarijo u pitanju, pa čak i kad bi se neko slučajno zaključao u prtljažnik, tj. da budemo još jasniji, uđete u prtljažnik, sami se zaključate, i ne možete da izađete iz istog potom. Jedna od opcija je i da neko bude pod primoran da ga neko zatvori u prtljažnik, što može da se vidi samo na Holivudskim filmovima.

Postavlja se pitanje, zašto bi se neko zaključavao u prtljažnik?

S obzirom da je zapremina pomenutog prtljažnika 230 litara u tom slučaju veoma je teško zamisliti nekoga da u opšte može da stane, tj. sigurno je da odrasla osobe ne može, ali opet manji čovek ili dete, ipak je izvodljivo smestiti.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply