29/01/2020 10:20:39 AM
NASLOVNA / VESTI / Enca Ferarija će glumiti Kristijan Bejl?

Enca Ferarija će glumiti Kristijan Bejl?

Pored ranije najavljenog igranog filma o legendarnom osnivaču kompanije Ferrari, u kome glavnu ulogu tumači Robert de Niro, u planu je još jedno filmsko ostvarenje o Encu Ferariju, prenosi Dedlajn Holivud. Prema pisanju ovog sajta, lik Enza Ferrarija na velikom platnu oživeće bivši Betmen – britanski glumac Kristijan Bejl.

christian_bale_ce_glumiti_enzo_ferrarija_1

Isti izvor navodi da režiju potpisuje Majkl Man, koji pokušava da realizuje ovaj filmski projekat već 15 godina. Scenario će biti baziran na biografskoj knjizi iz 1991, “Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine”.

christian_bale_ce_glumiti_enzo_ferrarija_2

Radnja filma odvija se 1957. godine koja je bila burna za istoriju Ferrarija. Te godine italijanski proizvođač učestvovao je u čuvenoj trci Mille Miglia na kojoj se dogodila tragedija kada su poginuli vozač Ferrarija i još devet gledalaca.

Enzo Ferrari

Samo godinu dana ranije, Enca Ferarija teško je pogodila smrt njegovog sina, Dina, koji je umro 1956. kada je imao samo 24 godine. Za sada nije poznato kada će početi snimanje ovog ostvarenja, a što se tiče filma “Ferrari”, u kome glumi Robert de Niro, on bi u bioskope trebalo da stigne 2016. godine.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …