NASLOVNA / VESTI / Ekipa “Top Gear” kamenovana u Argentini

Ekipa “Top Gear” kamenovana u Argentini

top-gear-argentia

Ekipi Top Gira izgleda ne ide od ruke, tj. ovaj put im baš nije pošlo. Džeremi Klarkson i ekipa najpopularnije automobilske emisije na svetu “Top Gir” ne mogu dugo bez incidenta, a ovaj put izgleda da su prevazišli sami sebe pošto su pod pratnjom policije morali da pobegnu iz Argentine nakon što su ih meštani kamenovali tokom snimanja božićnog specijala.

Kako prenose strani mediji, na “poršeu 928” koji je vozio Klarkson su bile tablice na kojima je pisalo “H928 FKL”, referenca na rat između Velike Britanije i Argentine zbog Foklandskih ostrva 1928. godine koje je južnoamerička država izgubila.

Nakon što je domaća štampa objavila šta se nalazi na tablicama Klarksonovog automobila, grupa ljudi je kamenicama napala “Top Gir” konvoj pa su Klarkson i njegove kolege Ričard Hamond i Džejms Mej morali da napuste svoje automobile (Porše “928”, Lotus “esprit” i “ford mustang”) i pobegnu pod policijskom pratnjom.

I dok su u Argentini sa razlogom besni zbog ovog incidenta, Bi-bi-si insistira da je u pitanju čista slučajnost i da nije postojala namera da se odaberu uvredljive registarske tablice.

Izvor

PROČITAJ I OVO!

vozacki-ispit-nesreca

Video – E ovako se pada na vozačkom ispitu

U poznijim godinama je teže učiti, a to se posebno vidi u veštinama gde su …

Leave a Reply