17/04/2024 11:25:35 PM
NASLOVNA / HOT / Dokle više? Alfa Romeo ponovo odlaže nove modele

Dokle više? Alfa Romeo ponovo odlaže nove modele

CEO kompanije Fiat, Serđo Markione, je predstavio je novi plan proizvodnje Alfa Romeo automobila do 2020. godine. Ovaj plan otkriva ono čega se svi ljubitelji Alfa Romea plaše, a to je novo odlaganje. Naime, plan ukazuje na to da su premijere nekih ranije najavljenih modela ponovo odložene. Iako ovo možda za mnoge neće biti iznenađenje, jer Alfa Romeo nije poznat po držanju obećanja, ali verujemo da čak i najveći fanovi počinju da budu umorni od ovakve poslovne prakse. Istina, situacija na tržištu je teška, ali nas je Serđo Markione naveo da očekujemo veliki obrt u načinu poslovajna i da Alfa Romeo, makar na kratko, postaje fokus FCA grupacije, a sve što smo videli jeste Alfa Romeo Giulia QV koja još uvek nije spremna za serijsku proizvodnju, a kamoli za prodaju, dok “obične” verzije nisu ni na vidiku.

alfa_romeo_roadmap_jan_2016

Bilo kako bilo, najnoviji plan kompanije kaže da je lansiranje Giulie, čija najsnažnija QV verzija je imala premijeru u leto 2015. potvrđeno je za mart 2016, kada će početi serijska proizvodnja ovog modela. Prema osveženom planu, SUV srednje veličine pojaviće se do kraja 2017, a preostalih šest najavljenih Alfi bi trebale da stignu u periodu između 2017. i 2020. godine.

Do poslednjeg detalja – Najnovije slike Alfa Romeo Giulia QV [Galerija]

Za novo odlaganje “kriva” su dešavanja na kineskom tržištu automobila koje je u 2015. zabeležilo usporavanje rasta i potreba da se “osigura odovarajuća globalna distributivna mreža”, kako bi Alfa mogla da se suprotstavi premijum proizvođačima kao što je BMW.

Do poslednjeg detalja – Najnovije slike Alfa Romeo Giulia QV [Galerija]

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply