19/04/2024 11:41:21 PM
NASLOVNA / VESTI / Detroit Electric predstavlja svoje nove planove

Detroit Electric predstavlja svoje nove planove

Detroit-Electric-1

Kompanija u polju stvaranja električnih automobila, Detroit Electric, predstaviće svoj prvi proizvodni plan namenjen skorijoj budućnosti.

Njihovo vozilo biće zvanično svetu prikazano tokom sledećeg meseca na događaju Low Carbon Vehicles 2017.

Kao i mnogobrojni početnički biznisi u poslednje vreme, kompanija iz Detroita shvata gde leži budućnost auto-industrije. Između ovih planova nalazi se i lansiranje punog opsega potpuno električnih putničkih automobila tokom sledećih nekoliko godina, a ovo je omogućeno novčanom injekcijom od 1,8 milijardi dolara, koja je došla kao kapitalna investicija zajedničkog aranžmana.

“Obezbedivši solidnu finansijsku potporu kako bi ostvarili svoj poslovni plan, mi sada nastojimo da izgradimo naš tim kako bi omogućili da na tržište isporučimo naš ambiciozni inžinjerski projekat kreiranja vozila”, objasnio je Riči Frost, glavni i odgovorni direktor kompanije Detroit Electric.

“Ovo predstavlja priliku da naš mali kolektiv postane sastavni deo neverovatno uzbudjivog konglomerata koji se nalazi u uzlaznoj putanji, dok takođe postajemo sve zanimljiviji tržišni igrač i dizajner električnih modela u Velikoj Britaniji. Ja smatram da nas ovo razlikuje od ostalih poslodavaca. Naša kompanija gleda u budućnost i pruža nam šansu da se sastanemo sa nekim od najtalentovanijih inžinjera u ovom polju i spremi smo da podelimo ovaj uzbudjivi razvoj sa njima.”

Kako bi održali svoje obećanje, ljudi iz ove kompanije takođe investiraju značajne količine novca kako bi proširili inžinjerski i proizvodni centar u Vorvikširu, što će jedan deo poslovanja preneti na evropsko tlo. Jedan od ciljeva ovog brenda predstavlja kreiranje vrhunske ustanove za razvoj i stvaranje automobila, koja će raditi zajedno sa inžinjerskim sektorom u Kini.

Posetioci LCV2017. događaja, moći će da vide novo delo kompanije Detroit Electric na štandu C3-600 u hali 3.

Izvor: Autoexclusive.rs

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply