NASLOVNA / VESTI / Novi Datsun Redi-Go 1.0

Novi Datsun Redi-Go 1.0

Datsun-redi-GO-1

Datsun India su predstavili Datsun Redi-GO sa 1.0-litarskim motorom koji je kompaktna verzija Redi-GO-a lansiranog u Indiji u junu 2016. Radi se o modelu sa 1.0 litarskim tricilindričnim motorom sa 68 KS i 91 Nm, uparenim sa petostepenim manuelnim menjačem. Isporuke kupcima trebalo bi da počnu 26. Jula 2017.

Što se tiče enterijera, ističu se crni elementi, a tu je i keyless sistem sa centralnim zaključavanjem. Model se inače bazira na Renault-Nissan CMF-a arhitekturi, a reklamira se kao urbani crossover.

Datsun-redi-GO-2

Podpredsednik Datsun-a, Jerome Saigot, rekao je da u Datsun-u uvek teže da stvore vozila sa stilom, a nakon pozitivnih utisaka i pohvala od strane kupaca redi-GO i redi-GO SPORT, veoma su uzbuđeni što mogu da ponude novi, snažniji model redi-GO sa 1.0 litarskim motorom. U saopštenju se još navodi da je redi-GO 1.0 sa iSAT motorom idealni paket za mušterije koje traže atraktivni dizajn, više snage i bolje performanse.

Datsun-redi-GO-3

Prema Datsun-u, novi model trebalo bi da prelazi 22.5km po litru.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

mercedes-benz-amg-clk-gtr-1998

Na prodaju Mercedes-Benz AMG CLK GTR iz 1998

Na RM Sotheby’s aukciji, koja će se krajem avgusta održati u Montereyu u SAD-u, novog …

Leave a Reply