NASLOVNA / VESTI / Da li je ralno da Michael Schumacher ovako izgleda sa 50 godina?

Da li je ralno da Michael Schumacher ovako izgleda sa 50 godina?

Mihael Šumaher je pre nešto više od pet godina – 29. decembra 2013. doživeo stravičnu nesreću na skijanju. Tako je ispalo da čovek koji je svakog vikenda za volanom jako puno reskirao da bi stigao do sedam titula svetskog F1 šampiona i 91 gran pri pobede u karijeri i svaki put iz bolida izlazi neokrznut, na kraju priče je stradao tamo gde se najmanje nadao: na porodičnom odmoru, na skijanju u francuskim Alpama. Otišao je na neobeleženi deo staze i nezgodno pao na glavu.

FaceApp

Hitno je prevezen u bolnicu u Grenoblu gde je stavljen u indukovanu komu. U tom stanju je pet dana kasnije dočekao 45. rođendan. Šumaher je u komi bio sve do aprila 2014. kad je povremeno počeo da se. U julu 2014. je prebačen u Lozanu, a nešto kasnije se vratio kući gde se leči do danas.

FaceApp

Ono što je do sada poznato je i to da ga porodica krije od očiju javnosti, i do danas postoje šture informacije o tome u kakvom je stanju i kako izgleda. Međutim pojavom Faceapp aplikacije, koja po svemu sudeći uzima maha po broju instalacija, mi smo napravili par varijacija na temu, kako bi mogao da izgleda ovaj sad već 50togodišnjak.

FaceApp

PROČITAJ I OVO!

Bugatti Chiron Longtail probio barijeru od 500 km/h

Ovih dana, glavni hit što se automobilskih vesti tiče je Bugattijev brzinski rekord. „Longtail“ Chiron …

Leave a Reply