NASLOVNA / VESTI / Da li je ovo budućnost punjenja elektičnih automobila?

Da li je ovo budućnost punjenja elektičnih automobila?

Tesla Motors objavila je video snimak na kome se demonstrira rad prototip „metalne robotizovane zmije“, ako je tako možemo nazvati, koja služi za punjenje baterija Tesla automobila.

Ovaj prototip je po svemu sudeći spreman za proizvodnju, jer se jasno vidi na snimku da bez ikakvih problema potpuno samostalno, zmija sa utikačem, nalazi svoj put to utičnice na samom automobilu.

tesla-snake.charger

Međutim, i pored toga, dalek je put do zvanične masovne produkcije. Po nama, bilo bi interesantno videti ovaj „gedžet“ u prodaji uskoro, jer nas iskreno interesuje cena ovog uređaja i na koji način će biti implementiran i gde. Da li je ovo nešto što će imati svaka benzinska pumpa, ili možda u budućnosti Elektro stanica za punjenje automobila?

Autor: Nikola Petrovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

bmw-x4-m40i-by-ac-schnitzer

Video: BMW X4 M40i by AC Schnitzer izgleda nestvarno

Schnitzer,pozata BMW nemačka tuning kuća izašla je sa tuning paketom za BMW X4. Pogledajte video …