NASLOVNA / VESTI / Citroen se vraća u Srbiju

Citroen se vraća u Srbiju

Kompanija AVTONOVA KAB novi je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser vozila francuskog proizvođača za Srbiju. Tim povodoom, na dobro poznatoj adresi u blizini Ade, organizovana je konferencija za medije na kojoj su predstavljeni planovi i očekivanja, ali i neki noviteti Citroena.

DSC_8175_resize

 

Nakon duže pauze, ljubitelji vozila marke Citroen u Srbiji ponovo imaju razlog za zadovoljstvo. Kompletna gama francuskog proizvođača ponovo će biti prisutna i na našem tržištu, posredstvom kompanije AVTONOVA KAB d.o.o. koja je novi ekskluzivni uvoznik za teritoriju Srbije i Crne Gore.

 

DSC_8253_resize

Na svečanom otvaranju u servisno-prodajnom centru u Radnčkoj 22, Viktor Naskovski, generalni direktor kompanije, izrazio je zadovoljstvo povodom povratka Citroena i ukratko predstavio planirane aktivnosti kompanije. On je istakao da je matični deo firme već punih 10 godina zastupnik Citroena u Makedoniji, a da je sada došlo vreme za proširenje na tržište Srbije i Crne Gore.

 

Istovremeno, predstavljen je restilizovani model C3, kao i kvalitetom i cenovno veoma zanimljiv model za naše kupce C-Elysee, zatim novi C4, a prava premijera je prikazivanje novog modela C4 Picasso, koji se nedavno pojavio na evropskom tržištu i već beleži izvanredne prodajne rezultate. Uz ove modele, pažnju je privukao i C5, ali pravo uživanje je bilo videti DS liniju, sa četiri eksluzivna modela DS3, DS4, DS5 i atraktivni DS3 Cabrio.

 

Izvor

 

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply