NASLOVNA / VESTI / Citroen omogućava besplatnu proveru vozila pred zimu

Citroen omogućava besplatnu proveru vozila pred zimu

Uoči početka zimskih uslova vožnje, vlasnici automobila marke Citroen u Srbiji imaju mogućnost da besplatno provere stanje svog vozila. Nova zimska servisna akcija traje do kraja kalendarske 2015. godine i podrazumeva besplatnu dijagnostiku vozila. Oni kojima su potrebne popravke, dodatno dobijaju i 20% popusta na sve mehaničarske radove i delove.

citroen_c4_cactus_1

Pored toga akcija podrazumeva besplatne preglede akumulatora, antifriza, tečnosti za pranje vetrobrana, kočionih obloga, upravljačkog i sistema oslanjanja. Cene antifriza, akumulatora i zimske tečnosti za pranje vetrobrana snižene su do 25%. Akcija po istim uslovima važi u Citroen centru u Beogradu, kao i u ovlašćenoj servisnoj mreži. Sve dodatne informacije mogu se dobiti i na zvaničnom sajtu Citroena za Srbiju kao i na srpskoj Facebook stranici ovog brenda.

Citroen je saopštio i da je u toku prodajna akcija za najtraženije modele ove marke, a svi zainteresovani mogu dobiti besplatnu procenu za svoje korišćeno vozilo ako žele na nabave automobil iz ponude “Staro za novo”.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply