NASLOVNA / VESTI / Citroen obećava neobičan dizajn za buduće modele

Citroen obećava neobičan dizajn za buduće modele

Mathieu Bellamy, strateški direktor kompanije Citroen je otkrio nameru francuske kompanije da predstavi još čudnija i neobičnija vozila u budućnosti. Ukoliko vam Citroenova vozila nisu dovoljno avangardna, neobična i povremeno jednostavno čudna, onda ćete se obradovati da će njihov dizajn u budućnosti biti još više neuobičajen. Dakle, ljubitelji Cactus krosovera i sličnih modela će biti oduševljeni, a verujemo da će konzervativni deo fanova podići upitno obrvu.

citroen_c4_cactus_1

S obzirom da je pomenuta izjava iznesena od osobe koja se nalazi u samom vrhu kompanije, nesumnjivo je da su ovi planovi prilično sigurni i tačni. Jedna od ključnih rečenica koje treba pomenuti je “Novi modeli u budućnosti će biti radikalno drugačiji od aktuelnih C4 i C5 modela.”. Dobar primer je Aircross koncept koji praktično prikazuje o pravcu kojim će francuski proizvođač krenuti.

citroen_aircross_koncept_2015_sajam_1

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

mercedes-benz-amg-clk-gtr-1998

Na prodaju Mercedes-Benz AMG CLK GTR iz 1998

Na RM Sotheby’s aukciji, koja će se krajem avgusta održati u Montereyu u SAD-u, novog …

Leave a Reply