03/08/2020 11:14:16 PM
NASLOVNA / KONCEPTI / Cadillac XTS za 2018. godinu

Cadillac XTS za 2018. godinu

Cadilac-XTS-1

Cadillac XTS je prostrani, udobni sedan odličnih performansi i upravljanja. Za 2018. godinu XTS će dobiti poboljšanja što se tiče tehničkih detalja, šasije i izgleda kako bi privukao što više potencijalnih kupaca.

Što se tiče izmena, Cadillac XTS za 2018. posedovaće brojne elemente već ugrađene u CTS sport sedan model, a u odnosu na prethodnu verziju imaće izmenjenu prednju masku, novi gril, nova prednja i zadnja LED svetla, doterane branike, kao i alu točkove od 19 i 20 inča koje omogućuju udobniju vožnju i smanjuju spoljašnju buku.

Cadilac-XTS-2

Dužina automobila je 200,9 inča što ga čini kraćim od verzije iz 2017. za 1,1 inč.

Enterijer je unapređen, prednja sedišta su mnogo udobnija zahvaljujući pametnom korišćenju pene kojom je tapacirung ispunjen, a posebnu pažnju su posvetili ugradnji dodatnih zvučnih izolatora kako bi unutar kabine bilo što tiše i mirnije. Kupcima su na raspolaganju novi materijali i kolor opcije, sa najnovijim infotainment sistemom i navigacijom sa 8.0-inčnim ekranom.
Između ostalog, oprema obuhvata i Magnetic Ride Control, adaptivni tempomat, sistem automatskog kočenja i sistem koji vozača upozorava na vozilo u mrtvom uglu.

Cadilac-XTS-3

Cadillac je za 2018 XTS predvideo i novu verziju XTS Platinum V-Sport, najluksuzniju varijantu, sa twin-turbo V6 motorom od 410KS i standardnim pogonom na sva četiri točka. Ostale verzije pokreće 3,6 litarski V6 motor sa 304 konja, u paru sa šestostepenim automatskim menjačem.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply