NASLOVNA / VESTI / BMW X3 na specijalnoj akciji

BMW X3 na specijalnoj akciji

Delta Motors je pripremio niz pogodnosti za model BMW X3 xDrive 2.0d koji predstavlja nepogrešiv izbor kada je u pitanju porodični automobil. Specijalna ponuda podrazumeva poklon paket opreme, u vrednosti većoj od 5.000 EUR, koji obuhvata: navigacioni sistem, kameru za vožnju unazad, prednje i zadnje parking senzore, bi xenon farove, bluetooth / USB konekciju i svetlosni paket.

I BMW varao na testu emisija?

Osim toga, obezbeđeno je 5 godina garancije ili 200.000 pređenih kilometara, odnosno, produžena garancija koja kupcima ovog modela sa xDrive pogonom omogućava servisiranje vozila i posle isteka redovnog garantnog roka od 2 godine. Takođe, u saradnji sa BMW Financial Services obezbeđene su i specijalne pogodnosti za kupovinu novih vozila na lizing sa kamatnom stopom od 2,9%.

bmw_x3_specijalna _ponuda_feb_2016_1

Pored specijalnih uslova za kupovinu BMW X3 modela, zainteresovanim klijentima je omogućeno da dođu do novog BMW X3 putem zamene vozila po principu „staro za novo“ u okviru BMW Premium Selection programa, koji nudi stimulativne uslove otkupa vozila. Novi BMW X3 je dostupan za test vožnju u BMW prodajnim salonima. Za više informacija o specijalnoj ponudi posetite stranicu www.bmw.rs

bmw_x3_specijalna _ponuda_feb_2016_2

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply