NASLOVNA / PREMIJERE / BMW X1 Orange Edition na holandski način

BMW X1 Orange Edition na holandski način

BMW-X1-Orange-Edition-1

BMW X1 F48 je jedan od automobila koji se najbolje prodaju na holandskom tržištu; u skladu sa time, ovaj kompaktni SUV proizvodiće se za nekoliko meseci i u VDL NedCar u Bornu. Proizvodnja se proširuje iz prostog razloga što postoji povećanje potražnje za ovim konkretnim modelom, a da bi se X1 još bolje prodavao, iz BMW-a lansiraju novu Orange Edition ediciju koja će biti prvi model stvoren u Holandiji. BMW X1 se trenutno proizvodi samo u fabrici u Regensburgu u Nemačkoj.

Izbor boje za Orange ediciju pao je na Sunset Orange Metallic, koja se prvi put pojavila sa facelift-om serije 4, a koja je, čini se, najbliža klasičnoj Oranje boji tradicionalnoj u Holandiji. Pored nove boje tu je nekoliko atraktivnih detalja koji odskaču od standardne verzije.

BMW-X1-Orange-Edition-2

BMW X1 F48 Orange Edition imaće 18-inčne točkove u ipsilon obliku 569, Dakota Black kožu u unutrašnjosti, dvozonsku klimu, head-up display, navigaciju…

Svi modeli Orange Edition će biti lansirani kao BMW X1 xDrive20i sa četvorocilindričnim turbo motorom od 184KS i pogonom na sva četiri točka i xLine-om.

BMW-X1-Orange-Edition-3

Cena je određena na 51.300 evra, a to je cifra koja je za skoro 6.000 evra jeftinija od konfiguracije u drugoj boji, što bi trebalo da dovede do toga da na holandskim putevima bude još više X1 vozila.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

mercedes-benz-amg-clk-gtr-1998

Na prodaju Mercedes-Benz AMG CLK GTR iz 1998

Na RM Sotheby’s aukciji, koja će se krajem avgusta održati u Montereyu u SAD-u, novog …

Leave a Reply