NASLOVNA / VESTI / BMW M2 u Mineral Grey boji spažen u Nemačkoj

BMW M2 u Mineral Grey boji spažen u Nemačkoj

BMW je nedavno ozvaničio svoj BMW M2 kupe, a jedan primerak koji se nalazi u finalnom serijskom izdanju je uslikan u Nemačkoj. Reč je o varijanti koja nosi Mineral Grey odnosno mineralno-sivu boju. Ovo je jedna o ukupno četiri boje u kojima će BMW M2 kupe biti dostupan, a to su Long Beach Blue, Alpine White, Mineral Grey i Black Sapphire.

bmw_m2_coupe_mineral_grey_1

bmw_m2_coupe_mineral_grey_2

Podsetimo se, BMW M2 je najbolji model u svojoj seriji i tako i izgleda što sada znamo kada su se pojavile zvanične slike. Četvorostruki izduvni sistem, novi prednji branik, veliki usisnici, suptilni zadnji spojler i mnogi drugi detalji ga čine atraktivnim sportskim automobilom. Pokreće ga 3.0-litarski benzinac sa turbo-punjačem koji proizvodi 370 KS i obrtni moment od čitavih 500 Nm uz “overboost”. BMW M2 će “stotku” da uhvati za manje od 4.5 sekundi, dok je maksimalna brzina elektronski ograničena na 250 km/h.

bmw_m2_coupe_mineral_grey_3

bmw_m2_coupe_mineral_grey_4

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

mercedes-benz-amg-clk-gtr-1998

Na prodaju Mercedes-Benz AMG CLK GTR iz 1998

Na RM Sotheby’s aukciji, koja će se krajem avgusta održati u Montereyu u SAD-u, novog …

Leave a Reply