26/02/2021 10:13:41 AM
NASLOVNA / VESTI / Bezbrižno zimovanje uz AMS Osiguranje

Bezbrižno zimovanje uz AMS Osiguranje

AMS Osiguranje je obezbedilo za klijente koji planiraju odlazak na zimovanje, individualnu polisu od samo 1.260 dinara za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope, koja pokriva troškove hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga u inostranstvu u slučaju povreda.

AMS putno osiguranje jeftinije za 20 odsto

Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na zimovanje idu porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 2.772 dinara za isti vremenski period, navodi se u saopštenju AMS Osiguranja.

Dovoljno je da kupac polise samo prijavi osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobija uz polisu, kao i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, koje će umesto njega platiti AMS Osiguranje.

Kompanija je, takođe, pripremila povoljne uslove osiguranja stambenih jedinica klijenata, po veoma pristupačnim cenama, od brojnih nepredviđenih događaja – poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

AMS putno osiguranje jeftinije za 20 odsto

Klijentima koji odaberu da pored građevinskog objekta osiguraju i stvari u svom domu, AMS Osiguranje omogućava dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije.

Polise se mogu kupiti u Ruzveltovoj 16 u Beogradu, kao i na više od 250 prodajnih mesta širom Srbije.

Više informacija zainteresovani mogu dobiti na sajtu www.ams.co.rs ili pozivom broja telefona 0800-009-009, navodi se i saopštenju AMS Osiguranja.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply