NASLOVNA / HOT / Bentley Continental GT Convertible Galene Edition

Bentley Continental GT Convertible Galene Edition

Bentley-Continental-Galene-Edition-1

Dugo je glavni problem vlasnika luksuznih jahti bio u tome kako se, nakon silaska sa broda, pokazati siromašcima na obali, da svi vide da se radi o vlasniku jahte vredne više miliona dolara. Tu su boljku prepoznali u Bentley-evom Mulliner odeljenju, tako da su se brže-bolje potrudili da ponude rešenje. Kao rezultat toga imamo Bentley Continental GT Convertible Galene Edition, vozilo predviđeno da se savršeno upari sa luksuznom jahtom. Odeljenje Mulliner ovo posebno izdanje kreiralo je u saradnji sa britanskom firmom Princess Yachts.

Bentley-Continental-Galene-Edition-2

Naziv edicije je Galene Edition, prema grčkoj boginji mirnog mora. Svakako izgleda smirujuće, pogotovo sa standardnom Glacier White bojom. Kao kontrast bisernoj beloj boji tu je lepa traka Sequin Blue boje koja se pruža celom dužinom donjeg dela karoserije, i savršeno se uklapa sa tamno plavim platnenim krovom. Ispolirani 21-inčni „Propeller“ točkovi upotpunjuju celu sliku.

Enterijer dolazi sa svetlim, najkvalitetnijim materijalima divnih detalja kao što su Brunel alkantara, Pistripe Walnut elementi koji podsećaju na palubu nekog broda, unikatna Jaume Vilardell ilustracija super jahte, Linen i Portland koža sa kontrastom sa Camel šavovima…

Bentley-Continental-Galene-Edition-3

Ispod haube svaki Galene imaće 4.0-litarski twin-turbo V8 motor na bazi Audijevog motora, a ne masivni 6.0-litarski W12. I pored toga, snaga je impresivna, sa 500 KS i 660Nm. Radi se inače o limitiranoj seriji, samo 30 primeraka.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply