NASLOVNA / VESTI / Baojun 310 Wagon

Baojun 310 Wagon

Baojun-310-Wagon-1

Na poslednjem sajmu automobila u Šangaju promociju je imao i 310 Wagon, novi model marke Baojun (nastala saradnjom GM-a i lokalnih partnera SAIC i Wuling), čija prodaja je sada i zvanično startovala u Kini.

Baojun 310 Wagon je nova verzija već predstavljenog Baojuna 310 hatchback, razlika je samo u karoseriji. Prepoznatljiv je po hromiranim cevima na grilu i elegantnom profilu, sa prtljažnikom na krovu.

Baojun-310-Wagon-2

Pod haubom, Baojun ima 1.2 litarski benzinac, a tu je i jači 1.5 litarski motor sa 112 KS i 147Nm, obe verzije uparene sa manuelnim menjačem.

Baojun 310 Wagon dolazi sa nekim elementima koji se inače ugrađuju u modele više klase, kao što su keyless sistem sa centralnim zaključavanjem, dugmetom za paljenje vozila, ESC (electric stability control), sistemom za proveru pritiska u gumama, podesivim sedištima u šest varijanti, kamerom na zadnjem delu vozila, ABS-om, EBD, klimom, tempomatom.

Baojun-310-Wagon-3

Što se tiče unutrašnjosti, Baojun je uređen u “dark plus beige” tonovima, koji pružaju osećaj udobnosti i kvaliteta. Tu je i 8-inčni LCD ekran i GPS navigacija.
Automobil je dugačak 4620 mm, širok 1710 mm, visok 1535 mm i ima međuosovinsko rastojanje od 2750 mm.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply