NASLOVNA / PREMIJERE / Audi Q2 zvanično predstavljen

Audi Q2 zvanično predstavljen

Nakon gomile “teaser” fotografija i videa koji su samo povećavali interesovanje pubilike konačno je iščekivanju kraj, jer je Audi Q2 kompaktni SUV/krosover sada zvanično predstavljen. Audi Q2 je ujedno i pokazatelj u kom smeru se kreće dizajn nemačke kompanije i šta možemo da očekujemo od narednih modela iz ostalih kategorija. Filozofija dizajna je konačno dobila malu promenu i iako nije reč o drastičnim izmenama sada je tu novi dizajn prednje svetlosne grupe. Usisni otvori na braniku su veliki i izraženi što kompletira nešto drugačiju sliku od one na koju smo navikli.

Audi Q2

Zadnji kraj je tkaođe dosta specifičan. Svetlosni elementi su prilično malih dimenzija, a zadnji kraj ima dosta detalja koji se javljaju kao posledica izvajanog zadnjeg kraja koji je daleko od neupečatljivog. Sličan dizajn možda imaju i neki drugi VAG modeli, ali kod Audi Q2 on ipak ima neki svoj šmek.

Audi Q2

Audi Q2 je kompaktni krosover dug 4,19 metara, širok 1,79 metara i visok 1,51 metar. Njegov međuosovinski razmak iznosi 2,6 metara. Stoga u kabini će biti verovatno malo više raspoloživog prostora u odnosu na recimo Audi A3 druge generacije. Proizvođač tvrdi da će u pogledu tehničih inovacija i funkcionalnosti Audi Q2 biti rival i najskupljim modelima iz Audija. To znači da će raspolagati Stop&Go sistemom, imati gomilu senzora koji prate dešavanja i status vozila, napredni infotaninment sa velikim ekranom, mogućnost povezivanja na internet i WiFi hotspot funkciju itd.

Audi Q2

PROČITAJ I OVO!

bmw-m-1000-xr-prototype-2

BMW Motorrad predstavio M 1000 XR prototip

BMW Motorrad je entuzijastima dao uvid u dugo očekivani M 1000 XR prototip. Ovaj najnoviji …

Leave a Reply