NASLOVNA / HOT / Audi A6 Allroad Sport na britanskom tržištu

Audi A6 Allroad Sport na britanskom tržištu

Po mišljenju mnogih vozača Audi A6 Allroad predstavlja apsolutno savršenstvo od vozila koje uzima najbolje od svih svetova. Sa jedne strane tu je praktičnos “wagona”, elegancija Audi A6 limuzine i karakteristike krosovera. Audi A6 Allroad kombinuje poveći porodični karavan sa malo robusnijim dizajnom i pogonom na svim točkovima još od 2001. godine. Nova verzija obiluje karakterom, a tu je i sav luksuz i posvećena pažnja detaljima na koje nas je Audi navikao da pronađemo u ovoj klasi.

audi_a6_allroad_sport_1

Audi A6 Allroad Sport na britanskom tržištu

Britanskim vozačima je sada dostupna i “Sport” verzija A6 Allroad modela. Reč je o novom modelu koji će biti u vrhu A6 Allroad ponude. Naravno, tu je gomila opreme, a u standardni nivo spadaju LED prednja svetla, retrovizori sa grejanjem, alu točkovi od 19 inča u mat titanium izdanju, zatamnjena stakla, detalji sa alkantarom, GPS navigacija, kožna sportska sedišta i četvorozonski klima uređaj itd.

Audi A6 Allroad Sport na britanskom tržištu

Što se pogonske grupe tiče, tu je veliki izbor V6 modtora kao što su 3.0 V6 TDI sa 218KS, 3.0 V6 TDI sa 272KS i 3.0 BiTDI sa 320KS. Poslednji koji smo naveli upošljava osmostspeni “tiptronic” menjač i quattro pogon na sva četiri točka.

Audi A6 Allroad Sport na britanskom tržištu

Cena nije mala, jer Audi A6 Allroad Sport ima početnu cenu od 49.455 funti što je preko 75.000 EUR-a.

Audi A6 Allroad Sport na britanskom tržištu

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …

Leave a Reply