NASLOVNA / VESTI / Angela Merkel napustila sajam sa novom Astrom

Angela Merkel napustila sajam sa novom Astrom

Nemački proizvođač automobila obradovao je kancelarku te zemlje originalnim poklonom. Angela Merkel otišla je sa sajma sa novom Astrom – u džepu. Međunarodni salon automobila u Frankfurtu jedna je od najvažnijih manifestacija auto-industrije. Pored čelnika najvećih svetskih proizvođača automobila, česti gosti su i političari, a nemačka kancelarka Angela Merkel ne propušta priliku da se pojavi na salonu.

angela_merkel_otisla_sa_sajma_sa_novom_astrom_1

Ove godine, tokom svog zvaničnog obilaska sajma, Merkelova se zaustavila na Opelovom štandu gde su je predstavnici kompanije upoznali sa karakteristikama nove Astre. Tom prilikom, šef Opel grupe, Karl-Tomas Nojman poklonio je kancelarki minijaturni model Opel Astre, ofarban u istu boju kao i njen blejzer. Naime, Opelovi dizajneri su erbraš tehnikom obojili model u rekordno kratkom vremenu iza pozornice.

angela_merkel_otisla_sa_sajma_sa_novom_astrom_2

Ideja je nastala nakon poslednje posete kancelarke Merkel Opelovom štandu, 2013. godine, kada je bila oduševljena modelom ADAM u „voćno“ crvenoj boji, baš kao što je bio i blejzer koji je tada nosila.

PROČITAJ I OVO!

ZaštojenemogućizvozFiat aLuRusiju?

Sudbina fabrike u Kragujevcu biće najverovatnije poznata 1. marta

Još uvek nema nikakvih konkretnih vesti iz Fiata, a ni Stellantisa u vezi sa statusom …

Leave a Reply