NASLOVNA / VESTI / AMSS i Parking servis ozvaničili saradnju

AMSS i Parking servis ozvaničili saradnju

Auto moto savez Srbije i Parking servis danas su ozvaničili saradnju Ugovorom o poslovno-tehničkoj saradnji, koji su u prostorijama Auto moto saveza Srbije potpisali predsednik AMSS Mirko Butulija i direktor JKP Parking servis Andrija Čupković.

amss_i_parking_servis_saradnja

Auto moto savez Srbije kao društveno odgovorna organizacija prepoznao je u Parking servisu partnera sa kojim deli iste vrednosti i pogled na odgovorno poslovanje. Sa ciljem unapređenja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju i kreiranja saobraćajne kulture među vozačima, rešili smo da našu saradnju intenziviramo i krunišemo ovim ugovorom. Na taj način, obostranim zalaganjem, želimo da podignemo kvalitet preventivno bezbednosnih akcija, istakao je predsednik AMSS prilikom potpisivanja.

Direktor Parking servisa Andrija Čupković izrazio je zadovoljstvo što je u Auto moto savezu Srbije pronašao strateškog partnera sa kojim će ubuduće nastaviti da zajednički inicira i sprovodi projekte i akcije od šireg društvenog i javnog značaja.

Vođeni željom da učvrste odnose i razviju dugoročnu saradnju, ove dve organizacije ukazale su međusobno poverenje obavezavši se na obostrani doprinos postizanju zajednički definisanih ciljeva, pre svega u oblasti bezbednosti saobraćaja.

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply