16/11/2019 10:14:10 PM
NASLOVNA / VESTI / AMS putno osiguranje sa popustom

AMS putno osiguranje sa popustom

AMS Osiguranje nudi polisu putnog osiguranja po povoljnim uslovima, uz popust od 20 odsto na celokupnu premiju, pa premija za individualnu polisu za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope košta 1.260 dinara, a za porodičnu, za isti vremenski period 2.772 dinara, saopštila je danas ta osiguravajuća kuća.

AMS putno osiguranje jeftinije za 20 odsto

“Ako želite da uživate na skijanju u inostranstvu, nemojte zaboraviti da se pre odlaska na put osigurate od brojnih rizika koji mogu nastati prilikom ove vrste rekreacije, jer su troškovi lečenja u stranim zemljama veoma skupi”, kažu u AMS Osiguranju.

U AMS Osiguranju se može zaključiti polisa putnog osiguranja i po veoma pristupačnim cenama ugovoriti da sve troškove usled hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja, navodi se u saopštenju.

Ta osiguravajuća kuća i ove godine je omogućila 20 odsto popusta na celokupnu premiju putnog osiguranja, pa premija za individualnu polisu za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope košta svega 1.260 dinara, dok je premija za porodičnu polisu za isti vremenski period 2.772 dinara.

“Dok ste na putu, ne zaboravite da osigurate i vaš stan ili kuću. Nudimo vam mogućnost da po pristupačnim cenama osigurate svoj dom od brojnih rizika, a ukoliko odaberete da osigurate i stvari u vašem domu, ostvarujete pravo na dodatnih 10 odsto popusta na celokupnu premiju osiguranja, čime je vaš budžet dodatno rasterećen”, poručuje AMS Osiguranje.

Ta firma poziva zainteresovane da brigu prepuste stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja i na odmor odu potpuno rasterećeni.

Osiguranje se može zaključiti u Ruzveltovoj 16 ili na nekom od 250 prodajnih mesta širom Srbije, a više informacija se može naći na sajtu www.ams.co.rs.

PROČITAJ I OVO!

Da li je ralno da Michael Schumacher ovako izgleda sa 50 godina?

Mihael Šumaher je pre nešto više od pet godina – 29. decembra 2013. doživeo stravičnu …

Leave a Reply