19/04/2024 11:13:27 PM
NASLOVNA / VESTI / AMS putno osiguranje jeftinije za 20 odsto

AMS putno osiguranje jeftinije za 20 odsto

Auto-moto savez Osiguranje (AMS Osiguranje) je ponudilo polisu putnog osiguranja po 20 odsto nižoj ceni, sa kojom se za 1.260 dinara dobija i individualna polisa za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope, saopšteno je danas iz tog saveza. Individualna polisa putnog osiguranja od 1.260 dinara za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope, podrazumeva troškove hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenoih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja.

ams_osiguranje_3

Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na zimovanje idu porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 2.772 dinara za isti vremenski period. Dovoljno je samo da se osigurani slučaj prijavi pozivom na broj telefona koji se dobija uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, koje će umesto klijenta platiti AMS Osiguranje.

ams_osiguranje_1

AMS Osiguranje podseća da su povrede na skijanju veoma česte, a lečenje u inostranstvu preskupo, i savetuje skijašima da se na vreme zaštitite od brojnih rizika koji mogu nastati na ski stazi. Po pristupačnim cenama AMS Osiguranje osigurava i stambene objekte od brojnih nepredviđenih događaja, poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Osiguranje je omogućilo i dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije ukoliko klijent odabere da, pored građevinskog objekta, osigura i stvari u domu.

Detaljnije informacije svi zainteresovani mogu naći na sajtu www.ams.co.rs, ili pozivom broja telefona 0800-009-009.

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply