NASLOVNA / VESTI / AMS Osiguranje: Važna polisa osiguranja od autoodgovornosti

AMS Osiguranje: Važna polisa osiguranja od autoodgovornosti

AMS Osiguranje pozvalo je danas građane da zaključe polisu osiguranja od autoodgovornosti u toj kompaniji budući da je, kako ističu, rizik vozača da oštete treće lice u vožnji veliki, a troškovi saniranja posledica još veći.

“Zato je neophodno da pored osnovnih vozačkih dokumenata sa sobom uvek imate polisu osiguranja od autoodgovornosti.

Iako je reč o obaveznom osiguranju, to ne treba da vas sprečava da napravite pravi izbor osiguravajućeg društva”, navodi se u saoopštenju AMS Osiguranja. Kako se navodi u saopštenju, polisa osiguranja od autoodgovornosti u AMS može se zaključiti veoma brzo i lako.

Besplatan tehnički pregled do 28. novembra

“Ako prilikom vožnje pričinite štetu trećem licu, skupe troškove usled brojnih rizika, koji za posledicu imaju smrt, povredu tela, narušavanje zdravlja, uništenje ili oštećenje stvari trećeg lica, u skladu sa uslovima osiguranja, preuzima osiguravajuća kuća kod koje ste ugovorili obavezno osiguranje vozila”, podsećaju iz AMS Osiguranja.

Polisa se može zaključiti, i više informacija dobiti u Ruzveltovoj 19 u Beogradu, a na jednom mestu se može i obaviti tehnički pregled i registrovati vozilo. Takođe tu se mogu zaključiti i međunarodna dokumenta, bilo koja vrsta dobrovoljnog neživotnog osiguranja, postati član AMS S ili kupi/dopuni TAG uređaj.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply