NASLOVNA / VESTI / AMS Osiguranje nudi pogodnosti za putno i osiguranje stana

AMS Osiguranje nudi pogodnosti za putno i osiguranje stana

Auto moto savez Osiguranje saopštilo je da građanima nudi pogodnosti za putno, kao i za osiguranje stana. Kako se navodi, 1.260 dinara, košta individualna polisa za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope, što obuhvata troškove hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenoih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja.

AMS putno osiguranje jeftinije za 20 odsto

U slučaju da se na zimovanje ide porodično, u tom slučaju premija iznosi 2.772 dinara za isti vremenski period. Dovoljno je samo da se prijavi osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji se dobija uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, platiće AMS Osiguranje.

Takođe, ta kuća nudi i osiguranje stana od brojnih nepredviđenih događaja poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja, a dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije je ukoliko se pored građevinskog objekta osiguraju i stvari u domu, navodi se u saopštenju.

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply