NASLOVNA / VESTI / Alfa Romeo MiTo fejslift slike

Alfa Romeo MiTo fejslift slike

Nakon zvanične promocije nove Giulije i najave brojnih novih modela, Alfa Romeo priprema i restilizovane verzije aktulenih modela MiTo i Giulietta. To su nedavno potvrdile i špjunske slike maskiranih test primeraka, dok smo sada zahvaljujući grčkom Autoblogu u prilici da vidimo i nemaskirani MiTo facelift.

alfa_romeo_mito_fejslift_1

Ovakav blago osveženi MiTo se može očekivati do kraja ove godine, pri čemu će najveće vizuelne izmene po svemu sudeći pretrpeti prednji deo (nešto širi prednji gril i sa više hroma, uz doterena svetla i branik). Pozadi je MiTo izgleda dobio zadnji branik sa mat crnim elementima, kao i hromiranu lajsnu na vratima prtljažnika, a manje promene verovatno možemo očekivati i u unutrašnjosti.

alfa_romeo_mito_fejslift_2

Takođe, i MiTo facelift će dobiti redizajnirani logo marke, već promovisan nedavno sa Giulijom. Što se tiče potpuno novog MiTa, neke ranije nezvanične informacije iz nemačkih medija kažu da se MiTo II može očekivati najranije 2019. Ova entry-level Alfa bi mogla da koristi tehničku bazu Fiata 500 L / 500X, a jedan od motora u ponudi bi mogao da bude 1,4 litarski agregat.

PROČITAJ I OVO!

Da li je ralno da Michael Schumacher ovako izgleda sa 50 godina?

Mihael Šumaher je pre nešto više od pet godina – 29. decembra 2013. doživeo stravičnu …