NASLOVNA / AUTO SPORT / Alfa Romeo Giulietta TCR spremna

Alfa Romeo Giulietta TCR spremna

Romeo Ferraris se pobrinuo da i Alfa Romeo ima svog predstavnika koji odgovara pravilima TCR serije (Touring Car Racing Series). Reč je naravno o trkačkoj verziji Alfa Giulietta TCR. Ova verzja Giuliette ima dužinu od 4351 mm i širine 1950 mm, a testiranje će se obaviti sledeće nedelje u Italiji kada će ga voziti i bivši vozač WTCC-a Salvatore Tavano. Prema trenutnim najavama do aprila 2016. godine bi trebalo da bude proizvedeno 10 primeraka Giuliettte TCR, a cena iznosi 98.000 evra po komadu. Naravno, bez poreza koji svakako neće biti mali.

alfa_romeo_giulietta_tcr_2015_2

alfa_romeo_giulietta_tcr_2015_3

Lepa vest je da postoji i nekoliko fotografija novog modela za TCR. Ono što može da se primeti jeste istaknuto široki “body kit”, veliki zadnji spojler, hauba sa otvorima za vazduh, bele felne, zaštitni kavez, kočioni sistem sa diskovima od 378 mm napred i 290 mm pozadi, kao i 1.75-litarski TBi motor koji je uparen sa šestostepenim Sadev prenosom.

alfa_romeo_giulietta_tcr_2015_1

Autor: Nebojsa Todorovic

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

Da li je sa razlogom Velika Britanija zabranila VW reklamu?

Neverovatno, ali istinito, ova TV reklama zabranjena je u Ujedinjenom kraljevstvu, od strane agencije koja …

Leave a Reply