NASLOVNA / TUNING / Učinite svoj BMW 440i više nalik M sa Dahler-ovim tjuning programom

Učinite svoj BMW 440i više nalik M sa Dahler-ovim tjuning programom

Dahler-BMW-440i-1

Ako ste potrošili svoj teško zarađeni novac na BMW 440i, ali i dalje žudite za M modelom, onda bi bilo dobro da vidite šta Dahler ima u ponudi za vas.

Njihov paket unapređenja podrazumeva uvećanje snage za 3.0-litarski motor koji pokreće Coupe, Convertible i Gran Coupe verzije. Radi se o paketu koji fabrički motor sa nivoom 1 povećava sa 321 KS na 375 KS i 560 Nm.

Dahler-BMW-440i-3

Nivo 2 pojačava motor na 394 KS i 580 Nm, dok na nivou 3 razvija 409 KS i 610 Nm. Ove brojke znače da automobil ima samo 16 KS manje od standardnog BMW M4 Coupe, a takođe u tjuneru skidaju i elektronski limit. U Dahler-u kažu da je dodatna snaga u potpunosti u saglasnosti sa Euro 6 propisima.

Za pravu cenu, Dahler nudi različita pojačanja snage i za druge benzinske i dizel motore, uz modifikovane izduvne sisteme sa 2 ili 4 cevi.

Dahler-BMW-440i-2

Dahler je takođe opremio automobil koji može da se vidi na fotografijama sa novim zadnjim spojlerom, kućištima retrovizora i prednjim spojlerom od ugljeničnih vlakana, novim difuzorom kao i setom novih 20-inčnih točkova.

Tjuner nudi i različite opcije za personalizaciju unutrašnjosti.

PROČITAJ I OVO!

Citroen C Aircross

Citroën promenio ime u Zitrön jer se Nemci muče sa francuskim

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime …

Leave a Reply