13/06/2024 12:20:30 AM
NASLOVNA / VESTI / BMW 7 Series Edition 40 Jahre

BMW 7 Series Edition 40 Jahre

BMW-Series-7-40-jahre-1

U čast proslave 40 godina postojanja, BMW serije 7 dobija novu specijalnu ediciju i limitirani model. Radi se o posebnoj BMW 7 Series Edition 40 Jahre modelu koja će se proizvoditi u 200 primeraka, i biti uređena u skladu sa željama kupaca u BMW-ovoj fabrici u Dingolfing-u, u kojoj se ovi luksuzni sedani proizvode još od 1977. godine.

BMW-Series-7-40-jahre-2

Novi model podrazumeva ekskluzivnu spoljašnjost i poseban dizajn enterijera, i biće predstavljen na sajmu automobila u Frankfurtu.

Postoji izbor između dve varijante – ekskluzivne BMW-ove Frozen Silver metalik boje i Petrol Mica metalik koja se ugleda na tradicionalne elegantne plave boje koje su često bile korišćene na BMW-ovim luksuznim sedanima. Obe boje imaju impresivnu dubinu, a dolaze u kombinaciji sa M Aerodynamics paketom, BMW high-gloss Shadow Line detaljima, 20-inčnim BMW točkovima, kao i posebnim oznakama edicije.

BMW-Series-7-40-jahre-3

U unutrašnjosti nove edicije može da se vidi BMW-ova Individual Merino koža u kombinaciji boja Smoke White/Cohiba ili Smoke White/Black, Alkantara Smoke White detalji, Comfort sedišta napred i pozadi, Piano Black detalji i Eucalyptus drvo finiš.

BMW-Series-7-40-jahre-4

BMW Serije 7 Edition 40 Jahre dostupna je sa četiri, šest, osam ili dvanaest cilindara, od hibridne plug-in verzije 740e iPerformace sa četiri cilindra i elektromotorom pa do najjače verzije M760Li sa V12 biturbo motorom.

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply