NASLOVNA / PREMIJERE / BMW Serije 6 Gran Turismo M Performance

BMW Serije 6 Gran Turismo M Performance

BMW-Serie-6-Gran-Turismo-1

Nedavno predstavljeni 2018 BMW 6 Series Gran Turismo je poslednji u nizu automobila kompanije koji su modifikovani od strane M Performance odeljenja, sa nizom sportskih unapređenja. Od 11. novembra ove godine 6 Series Gran Turismo će biti ponuđen sa nizom kozmetičkih poboljšanja i sportskim izduvnim sistemom.

BMW-Serie-6-Gran-Turismo-2

Prvi detalj koji upada u oči je upravo M Performance izduvni sistem od nerđajućeg čelika i sa izduvnim cevima od hroma ili ugljeničnih vlakana i prigušivačem, koji je dostupan i za 630i i za 640i. Kažu iz BMW-a da prigušivač od nerđajućeg čelika automobilu daje impresivnu „akustičnu i vizuelnu dimenziju“.

BMW-Serie-6-Gran-Turismo-3

Ostali elementi podrazumevaju crne prednje “bubrege”, set 21-inčnih alu točkova (gume 245/35 R21 napred i 275/30 R21 pozadi), BMW M Performance bočne trake (u Frozen Black ili Grey boji), gloss black okvire stakala, kućišta retrovizora od ugljeničnih vlakana, BMW M Performance kočioni sistem sa crvenim kočionim kleštima, kao i sportski volan od nappa kože, sa zaravnjenim donjim delom, alkantarom i markerom na 12 sati.

PROČITAJ I OVO!

Audi najavljuje šest RS modela

Audi Sport je imao prometnu godinu zahvaljujući svojim S modelima, ali najbolje tek dolazi. Audijevo …

Leave a Reply