NASLOVNA / HOT / Fiat 500L za 99 EUR mesečno

Fiat 500L za 99 EUR mesečno

Počev od danas, u svim ovlašćenim prodajnim salonima kompanije FCA Srbija model FIAT 500L je u veoma atraktivnoj ponudi po ceni od 9.990 EVRA. Ova komercijalna ponuda se odnosi na određene uslove kupovine u slučaju da vlasnik poseduje automobil stariji od deset godina koji bi želeo ovom prilikom da reciklira. Time ostvaruje pravo da po povlašćenoj ceni postane vlasnik novog modela FIAT 500L POP.

Fiat 500L će se izvoziti u Kazahstan?

Ali nije samo FIAT 500L jedina zvezda ove ponude pod nazivom „Racionale gama“, tu su i članovi FIAT porodice: kompaktna i funkcionalna FIAT PANDA po ceni od 7.990 EVRA; omiljen u gradskoj vožnji FIAT PUNTO po ceni od 8.990 EVRA; ikona italijanskog stila FIAT 500 za 9.490 EVRA kao i uzbudljiv model FIAT 500X po ceni od 12.490 EVRA.

Fiat 500L postiže dobre rezultate

Novina u ovoj akciji je i ta, da totalno havarisana vozila pripadaju kategoriji za reciklažu i nije obavezno da budu starija od deset godina. Prilikom kupovine, na uvid je potrebno doneti potvrdu o vlasništvu starog vozila, koje od sada više ne mora da bude u vlasništvu kupca minimum šest meseci. Izaberite svoj model i požurite, jer ponuda po ovim uslovima kupovine važi do kraja marta meseca.

Detaljnije informacije komercijalne ponude možete pronaći na www.fiatsrbija.rs

PROČITAJ I OVO!

Koliko nam je još ostalo da vozimo na benzin ili dizel

Da li je realno? Poskupeli i dizel i benzin opet!

U narednih sedam dana na pumpama u Srbiji građani će gorivo plaćati dva dinara skuplje …

Leave a Reply