Zender Alfa Romeo C
NASLOVNA / TUNING / Zender prepravljena Alfa Romeo 4C izgleda vanzemaljski

Zender prepravljena Alfa Romeo 4C izgleda vanzemaljski

Svi ćemo se složiti da je 4C model automobil koji izgleda odlično, ali da li izgleda dovoljno agresivno, zapitala se i tunerska kuća Zender. Sa svojih 895 kilograma u pitanju je veoma brz automobil sa 237ks izvučenih iz 1750cc turbo motora. Zender je tu odlučio da povuče crtu, i da od nečega dobrog izrodi nešto fantastično.

Zender-Alfa-Romeo-4C-3

Modifikacije su povećale odnos snage i mase sa 3,73 kilograma po ks, na 3,20 kilograma po ks, što je povećanje od 34ks i smanjenje težine za 15 kilograma. Ovo je dovoljno da automobil može da ubrza do 100km/h za 4,3 sekunde, a maksimalna brzina je sada povećana na 265 kilometara na sat.

Zender-Alfa-Romeo-4C

Tu je i agresivni boky kit, napravljen od karbona koji usmerava vazduh ka svim bitnim delovima automobila i motora. Automobil je već bio prilično nizak i širok, ali sada zahvaljujući vizuelni modifikacijama, izgleda kao trkački automobil.
Enterijer je takođe prošao Zenderov tretman, pa je sada tu daleko više crne kože, Alcantare i crvenih šavova. Ipak, nije ni blizu radikalan kao eksterijer.

Zender-Alfa-Romeo-4C-4

Zender-Alfa-Romeo-4C-5

Zender-Alfa-Romeo-4C-6

Zender-Alfa-Romeo-4C-7

Zender-Alfa-Romeo-4C-8

Zender-Alfa-Romeo-4C-9

Zender-Alfa-Romeo-4C-10

Zender-Alfa-Romeo-4C-11

Zender-Alfa-Romeo-4C-12

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply