NASLOVNA / TUNING / VOS Performance BMW M2

VOS Performance BMW M2

VOS-Performance-M2-2

Iako je BMW M2 najslabiji model u okviru M serije, automobil je veoma popularan i tražen, tako da je, prirodno, privukao pažnju i tjunerskih radionica. Jedan od tjunera koji se pozabavio ovim modelom je i VOS koji još uvek nisu svetski poznati, ali odrađuju odličan posao sa tjunovanjem BMW vozila.

Rezultat njihovog rada je odlična verzija VOS Performance BMW M2 koji se po performansama približio svom velikom bratu, BMW M3.

VOS-Performance-M2-3

VOS-ov M2 se sada odlikuje agresivnijim eksterijerom kao i pojačanim motorom. Standardni M2 iz fabrike ima 370KS i 465Nm; nakon tjunovanja u VOS Performance centru, motor razvija 430KS i 560Nm obrtnog momenta. Najveća brzina sada određena je na 293km/h.

Takođe, VOS Performance je za svoj M2 predvideo i kompletan aero body kit od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, pragovi, zadnji difuzor, zadnji spojler), komplet 20-inčnih OZ Leggera HLT točkova sa gumama Michelin Super Sport (245/30 i 265/30), H&R oslanjanje koje je spustilo automobil za 35mm i izduvni sistem od nerđajućeg čelika koji čini da se M2 sada čuje snažnije i drugačije od fabričkog modela.

VOS-Performance-M2-4

Cena ovakvog BMW-a M2 iznosi 86.900 evra.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply