NASLOVNA / TUNING / VIDEO: Novitec Tesla Model X

VIDEO: Novitec Tesla Model X

Nemački tjuner Novitec se proslavio modifikacijama skupih automobila poput Lamborghini-ja, Rolls-Royce-a i Ferrari-ja. Sada su međutim odlučili da prate globalni trend laganog prelaska na električne automobile, pa su pažnju posvetili Teslinom Model X. Ovo nije prva prerada Teslinih vozila koja postoji, niti je poslednja; ali je svakako najbolja do sada.

Novitec-Tesla-Model-X-1

Novitec je Teslu pretvorio, koristeći wind tunnel, ugljenična vlakna i sopstveno iskustvo, u mnogo aerodinamičniji automobil. Zahvaljujući testovima u wind tunelu stvorili su suptilni aero body kit od ugljeničnih vlakana koji je primetan po spliteru na prednjem braniku, pragovima i difuzoru integrisanom u zadnji branik.

Potom su na automobil stavili 22-inčne Vossen alu točkove i karbon-keramičke kočnice, koji zajedno još više doprinose sportskom izgledu novog Model X.

Novitec-Tesla-Model-X-2

Što se tiče unutrašnjosti, kupci mogu da se dogovore sa Novitec timom kako žele da ona izgleda, a u zaista širokoj ponudi su, između ostalog, i koža i Alkantara.

U Novitec-u pogon nisu dirali, s obzirom da Teslin sedmosed postiže ubrzanje od 0-60 milja za 2.9 sekunde, što je cifra koju teško postižu i vozila vredna više miliona dolara.
.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply