NASLOVNA / TUNING / Video: Kamaro sa felnama od 32 inča

Video: Kamaro sa felnama od 32 inča

Kupovina novih felni je najlakši način da vašem automobilu podarite novi izgled. Međutim, vlasnik Kamara iz 2016. godine, Kori Džons, odlučio je da nabavi najveće automobilske felne na svetu, pa je od kompanije Fargiato tražio felne od 32 inča. To znači da je prečnik ovih felni nešto više od 80 cm, što je zaista masivna razmera.

kamaro felne  inca

Kori Džons se zahvaljujući svom zanimanju, koje nije hteo da otkriva, dobro obogatio pa je došao u period života kada može da priušti šta god poželi. On je odlučio da svog Kamara transformiše iz običnog u neobičnog, pa je na njega stavio neverovatne felne od 32 inča koje čine da ovaj sportski auto deluje kao SUV.

Džons kaže da stavljanje ovakvih felni nije bio lak posao i da je zbog toga morao kompletno da promeni i modifikuje trap, a takođe je i modifikaovao karoseriju, kako bi felne mogle da se uklope sa izgledom automobila. Sada je on vlasnik unikatnog Kamara kojeg ne želi da prodaje i za koji kaže da je jedan jedini na svetu ovog tipa.

Na pitanje, koliko je para potrošio za njegove modifikacije, Džons je rekao da ne zna i da ne vodi računa o tome, jer kada nešto voliš, onda ti cena nije bitna, već samo želiš da to uradiš što pre.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply