NASLOVNA / HOT / Urus još nije ni debitovao, a tjuneri već smišljaju Wide-body pakete

Urus još nije ni debitovao, a tjuneri već smišljaju Wide-body pakete

lamborghini-Urus-Topkontur-1

Iako dizajn novog Lamborghini Urus-a nije nešto što bismo okarakterisali kao najbolje čuvana tajna na svetu, ipak iznenađuje kada se vide tjuning body kit-ovi za SUV pre nego što je vozilo zvanično predstavljeno i stupilo na tržište.

Nema sumnje da će mnogo tjuning radionica dati sve od sebe da vlasnicima Urus-a ponude pakete sa širim blatobranima, agresivnijim prednjim i zadnjim spojlerima, pragovima, specijalnim točkovima…

lamborghini-Urus-Topkontur-2

U ovoj konkretnoj situaciji, body kit za Urus-a osmišljen je od strane dizajnera Denisa Mulyava, koji je udružio snage sa ruskim tjunerom i dizajnerskom kompanijom Topkontur.

Denis je uzeo sve aspekte koje poznajemo i koji nam se sviđaju na standardnom Urusu (a imamo prilično preciznu ideju o tome kako će automobil izgledati), i sve pojačao za 1000 stepeni. Iako za zlatne točkove i kamuflažni eksterijer možda nismo 100% sigurni, celokupni dizajn izgleda impresivno.

lamborghini-Urus-Topkontur-3

Inače, Lamborghini je svoj prvi SUV odredio kao prvi svetski “Super Sport Utility Vehicle” ili skraćeno SSUV. Da li će se skraćenica primiti, ostaje da vidimo. Do tada čekamo 4. decembar kao dan najavljen za oficijelnu premijeru Lamborghini Urus-a.

PROČITAJ I OVO!

Lumma CLR 8S (Audi Q8) izgleda bolesno dobro

Tjuning kuća Lumma je još u februaru sa nekoliko teaser slika najavila svoj novi widebody …

Leave a Reply