17/07/2024 12:17:03 PM
NASLOVNA / HOT / Unikatni Fuxia McLaren 720S MSO na Pebble Beach Concours d’Elegance

Unikatni Fuxia McLaren 720S MSO na Pebble Beach Concours d’Elegance

McLaren-720S-MSO-Pebble-Fuxia-1

Unikatni McLaren 720S takođe je predstavljen na Pebble Beach Concours d’Elegance, stvoren za poznatog kolekcionara Majkla Fuxa, koji je izgradio multimilionsku imperiju na prodaji dušeka sa memory penom.

Fux ima kolekciju od oko 130 luksuznih i superautomobila. Kolekcija obuhvata, između ostalog, i 25 Ferarija, 12 Porschea, 11 Aston Martina i šest Rolls-Royce-ova, uz McLaren 12C, 12C Spider i P1 u narandžastoj, ljubičastoj i zelenoj boji. Poznat je u SAD i po svom filantropskom radu, uključujući i prikupljanje novca za dobrotvorne ustanove kroz izložbe svoje kolekcije.

McLaren-720S-MSO-Pebble-Fuxia-2

Njegov McLaren, stvoren od strane McLaren Special Operations (MSO) odeljenja, dolazi u kombinaciji ljubičaste fuchsia boje i belog kožnog enterijera. Boja nosi naziv Fux Fuxia i originalno je proizvedena od strane Rolls-Royce-a za njega, pre nego što je iskorišćena od strane MSO za McLaren.

Drugi detalji podrazumevaju fuchsia boju na točkovima, sa unutrašnje strane vrata, na volanu i retrovizoru. Sve ostalo u unutrašnjosti vozila je bele boje, od kože do šavova. Izduvni otvor i okviri prozora su u Stealth grey boji, a pojedini elementi su finiširani ugljeničnim vlaknima.

McLaren-720S-MSO-Pebble-Fuxia-3

McLaren nije pretrpeo nikakve mehaničke promene, tako da je i dalje za pogon zaslužan 4.0-litarski V8 motor kao i kod drugih 720S-ova, sa 710 KS i pogonom na zadnje točkove, uparenim sa sedmostepenim automatikom sa duplim kvačilom. To je dovoljno da automobil od 0-100 km/h stigne za manje od tri sekunde i postigne maksimalnih 341 km/h.

PROČITAJ I OVO!

dahler m3 tuning-3

Dahler BMW M3 Touring

Švajcarski tjuner Dahler je još ranije ponudio paket za modifikovanje modela BMW M3 sedan, M4 …

Leave a Reply