NASLOVNA / TUNING / Startech Land Rover Discovery

Startech Land Rover Discovery

Startech-Land-Rover-Discovery-1

Startech će predstaviti paket za novi Land Rover Discovery na Sajmu automobila u Frankfurtu sledeće nedelje, paket koji obuhvata niz modifikacija, od sportskih (ali elegantnih) elemenata na karoseriji, do 22-inčnih točkova i izmena kvaliteta u unutrašnjosti automobila.

Počevši od eksterijera, tu je novi prednji spojler koji se kači na fabrički branik, kao i jedan zanimljivi detalj koji se nalazi na zadnjem braniku i koji je u centru oblikovan kao difuzor.

Startech-Land-Rover-Discovery-2

Što se tiče “Union Jack” dizajna na prednjim blatobranima, oni su tu da odaju počast britanskim korenima Dicovery-ja, u kombinaciji sa dvotonom bojom specijalno pripremljenom za Sajam u Frankfurtu.

Startech Land Rover Discovery leži na 22-inčnim Monostar M točkovima, na kojima se nalaze Continental gume niskog profila, veličina 295/40 R22.

Startech-Land-Rover-Discovery-4

Što se tiče enterijera SUV-a, Startech je ubacio posebne ploče sa osvetljenim logom, nove patosnice, pedale od aluminijuma i odmarač za nogu. Naravno, ako kupac želi više izmena u kabini, Startech-ova prodavnica materijala će mu omogućiti da izabere ono što ga zanima iz široke ponude boja, dizajna, materijala kao što je koža, alkantara, drvo, ugljenična vlakna.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply