NASLOVNA / TUNING / Smart ForTwo Brabus By Vilner

Smart ForTwo Brabus By Vilner

Smart-Brabus-Vilner-1

Iako možda jeste najmanji auto koji su ikada modifikovali u Vilner-u, bio je to najsveobuhvatniji projekat koji je radio umetnički studio do sada. Celokupna unutrašnjost je drugačija od kabine koju je već tjunovao Brabus.

Smart-Brabus-Vilner-2

Kako se kaže u saopštenju, Vilner je iz enterijera ovog dvoseda izbacio jeftinu fabričku plastiku. Mora se istaći da čak ni neki od Mercedesa G-klase koje je sređivao Vilner nemaju toliku količinu ugrađenog materijala od ugljeničnih vlakana kao ovaj mali auto. Ovo je definitivno najbolji i najdetaljnije tjunovani Smart Fortwo ikada urađen. Delovi koji nisu od ugljeničnih vlakana, od kože i Alkantare, bukvalno se mere u centimetrima.

Smart-Brabus-Vilner-3

Unutrašnjost krase zeleni elementi, i to na majstorski izrađenom volanu, sedištima, vratima, ventilacionim otvorima, ručici menjača i u formi šavova. Zelena LED svetla i kazaljke krase instrument tablu.

Smart-Brabus-Vilner-4

Eksterijer je u Pearl white boji, sa zelenim detaljima, elementima od ugljeničnih vlakana (kod lukova zadnjih blatobrana), gloss black prednjom maskom i sa hromiranim retrovizorima.
Uz automobil ide i sportska torba u istom stilu, od kože, ugljeničnih vlakana i Alkantare, sa kaišem koji je od istog materijala kao i sigurnosni pojasevi.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply