NASLOVNA / HOT / Sin R1 550 By Vilner

Sin R1 550 By Vilner

Sin-R1-Vilner-1

R1 superatuomobil je proizvod saradnje Sin Cars-a i Vilnera, a prvi put je oficijelno predstavljen na Sajmu automobila u Ženevi. Sa spoljašnjošću koja podseća na svemirski brod, R1 550 je prosto morao da ima i unutrašnjost koja bi bila jednako impresivna, a to je i dobio zahvaljujući Vilneru.

Sin-R1-Vilner-2

Celokupna modifikacija enterijera trajala je nešto manje od dva meseca, a u Vilner-u su morali da počnu od početka, jer su dobili R1 u osnovnoj formi – potpuno u ugljeničnim vlaknima, bez trimova i dodatnih elemenata. Ugljenična vlakna korišćena su gotovo za sve u unutrašnjosti, od instrument table, vratnih panela, sedišta, pa čak i za krov.

Kombinujući kožu u dve nijanse i alkantaru sa standardnim površinama od otkrivenih ugljeničnih vlakana, Vilner i Sin Cars nagoveštavaju da je kvalitet enterijera sada kao onaj koji ima Pagani, bez obzira da li se radi o Zondi ili Huayri. Tu je i bugarska zastava iznad digitalnog displeja, kao i “Sin Cars” gravura na šestostepenom manuelnom menjaču.

Sin-R1-Vilner-3

Za pogon je zadužen 7.0-litarski V8 motor sa 550 KS i 650 Nm i pogonom na zadnje točkove. Automobil je težak 1.250 kg, zahvaljujući masi delova od ugljeničnih vlakana.

Što se tiče performansi, iz Sin Cars-a kažu da R1 od 0-100 km/h stiže za 3.5 sekundi, sa maksimalnom brzinom od 300 km/h.

Sin-R1-Vilner-4

Cena za prvi bugarski superautomobil iznosiće 179.900 evra, bez poreza.

PROČITAJ I OVO!

Lumma CLR 8S (Audi Q8) izgleda bolesno dobro

Tjuning kuća Lumma je još u februaru sa nekoliko teaser slika najavila svoj novi widebody …

Leave a Reply