17/08/2018 11:19:48 AM
NASLOVNA / HOT / Satin Red BMW M3

Satin Red BMW M3

Satin-Red-BMW-M3-1

Modifikovanje premium vozila kao što je BMW M3 je uvek rizično, jer ste uvek na korak od toga da upropastite izgled i performanse vozila. Modifikacija ovog BMW M3 pak izgleda da je u potpunosti uspela.

Satin-Red-BMW-M3-2

Ovaj konkretni F80 M3 je vlasništvo člana Bimmer Post foruma. Umotan je u foliju satin red chrome boje, koja mu definitivno savršeno odgovara. Za razliku od mnogih boja i nijansi, satin red boja ne prikriva ništa od agresivnih linija karoserije. Štaviše, ona ih dodatno naglašava, tako da automobil izgleda još agresivnije i opasnije od bilo kog M3 na putu.

Pored folije, M3 ima spušteno oslanjanje, leži na mat crnim Brixton PF5 točkovima i uparen je sa prednjim spliterom od ugljeničnih vlakana, difuzorom i velikim zadnjim spojlerom.

Satin-Red-BMW-M3-3

Set posebnih LED daytime svetala upotpunjuju agresivni izgled automobila.

Autor: Dusan Korica

Naša misija je da obezbedimo mesto za sve one ljude koji su voljni da razmenjuju znanje, ljubav i strast prema automobilima i automobilizmu u opšte. Želimo da olakšamo put pravim ljubiteljima automobila koji se tek upoznaju sa automobilskim tehnologijama i terminima, i svima onima koju su već na tom putu.

PROČITAJ I OVO!

viper-2018

Novi Dodge Viper stiže 2020. godine?

Proizvodnja modela Dodge Viper zvanično je obustavljena prošlog leta, a šanse za njegov povratak su …

Leave a Reply