NASLOVNA / TUNING / Rover Range Rover 3.0 TDV6 Vogue – Huntsman Colours Edition by Project Kahn

Rover Range Rover 3.0 TDV6 Vogue – Huntsman Colours Edition by Project Kahn

Project-Kahn-Range-Rover-Vogue-Huntsman-1

Postoji mnogo toga što se može uraditi kada se tjunuje Land Rover Range Rover, i to momci iz Project Kahn-a itekako znaju. Project Kahn je inače tjunerska radionica koja se specijalizovala za modifikovanje Land Rover vozila (i nekoliko drugih marki), a nakon Huntsman Edition verzije Range Rover Sport 3.0 SDV6 HSE koji je nedavno objavljen, uhvatili su se posla na ovom Range Rover-u.

Project-Kahn-Range-Rover-Vogue-Huntsman-2

Rezultat predanog rada je Range Rover 3.0 TDV6 Vogue – Huntsman Colours Edition koji možda nije preterano upečatljiv ili ekstreman, ali je zato elegantan, odmeren i kul.

Automobil se pre svega ističe kompletnim Santorini Black eksterijerom; napred i pozadi su novi 600LE branici od ugljeničnih vlakana, zatim tu su saćasti otvori za vazduh, izmenjeni prednji gril, izduvni sistem od nerđajućeg čelika, komplet 22-inčnih RS600 Silver Platinum točkova sa gumama 285x35x22″ i naravno doterani enterijer (crna kožna, pedale, detalji od aluminijuma i nerđajućeg čelika, itd.).

Project-Kahn-Range-Rover-Vogue-Huntsman-3

Trenutno cena za ovaj Range Rover 3.0 TDV6 Vogue Huntsman Colors Edition je određena na £83,995. Ukoliko to žele, zainteresovani potrošači mogu da urade modifikaciju sopstvenog Range Rovera u radionici Project Kahn.

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply