NASLOVNA / HOT / Prodaje se VW Jetta iz prvog dela Fast & Furious serijala

Prodaje se VW Jetta iz prvog dela Fast & Furious serijala

Ukoliko ste gledali prvi deo Fast & Furious serijala filmova u kome se proslavio Paul Walker, verovatno se sećate Volkswagen Jetta, odnosno Vento modela u Evropi koji je vozio Jesse koga je glumio Chad Lindberg. Reč je o tjuniranom Volkswagen Vento iz 1995. godine koji se trenutno nalazi u vlasništvu glumca po imenu Frankie Muniz. Ovaj Volkswagen Vento ima i potpise Chada Lindberga, režisera filma Roba Cohena, kao i pokojnog Paula Walkera.

volkswagen_jetta_vento_fast_and_furious_na_prodaju_1

volkswagen_jetta_vento_fast_and_furious_na_prodaju_2

Ispod haube se nalazi 2.0-litarski turbo-benzinac koji je uparen sa 4-stepenim automatskim menjačem, a ističu se i grafika eksterijera, crni enterijer, audio sistem i ugrađena PlayStation 2 konzola. Na Barrett-Jackson aukciji u Arizoni će tokom ovog meseca pomenuti Volkswagen biti ponuđen na prodaju, a očekuje se da postigne cenu od barem 30.000 USD.

volkswagen_jetta_vento_fast_and_furious_na_prodaju_3

Poređenja radi Paul Walkerov Mitsubishi iz “2 Fast 2 Furious” je prodat na eBay aukciji za 39.995 USD, dok je Dodge Charger RT iz 1970 koga je u prvom delu vozio Vin Diesel prodat za 129.998 USD. Najvrednija je ipak legendarna Toyota Supra koju je vozio Paul Walker takođe u prvom delu i koja je prodata za impresivnih 185.000 USD.

volkswagen_jetta_vento_fast_and_furious_na_prodaju_4

volkswagen_jetta_vento_fast_and_furious_na_prodaju_5

PROČITAJ I OVO!

Zabrana Euro 4 dizela od 1.oktobra

U današnja vremena je sve teže imati automobil sa dizel motorom starijeg datuma. S vremena …

Leave a Reply