NASLOVNA / TUNING / Nissan GT-R na morbidan način

Nissan GT-R na morbidan način

Nissan je na jedan veoma domišljat način, po nekima i morbidan, hteo da skrene pažnju da vožnja njihovih automobila preko 1000ks, može da bude veoma opasna.

 

1400hp-nissan-gt-r-2

Nissan GT-R je po mnogo čemu zaista jedinstven automobil. Ovo je jedan od retkih primeraka superautomobila koji se može naći na tržištu a koji je već duži niz godina izuzetno popularan. Jedan od razloga za to jesu i neverovatne performanse koje pruža dok pritom košta dosta manje od ostatka konkurencije.

 

1400hp-nissan-gt-r-5

Ova verzija, koja nosi oznaku “Veyron Super Sport”, može bez problema da postavi sjajne statističke brojke zahvaljujući tome što pod haubom ima neverovatnih 1400 konjskih snaga.

 

1400hp-nissan-gt-r-8

Još od svog prvog pojavljivanja 2007. Nissan GT-R privlači pažnju gde god da se okrene. Takav je slučaj i sa ovim modelom koji je ofarban u crnu boju zajedno sa crnim točkovima.

 

morbidni-nissan

Mnogi sa nestrpljenjem očekuju naslednika, GT-R nove serije, koji će imati hibridni motor. Do tada, Nissan je obavio ovo slikanje pored jednog groblja iz XIX veka čime verovatno žele da stave do znanja svima koji voze ovaj auto da se sa brzinom nije šaliti.

 

Izvor

 

PROČITAJ I OVO!

Bez komentara: Modifikovani Nissan 350Z prekriven veštačkom travom

Japanci su poznati po prepravka automobila, kako mehanički, tako i karoserijski. Bilo da je u …

Leave a Reply